Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 14. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Ve středu bude přecházet přes naše území k jihovýchodu okludující frontální systém, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, zpočátku ojediněle, postupně místy občasný déšť, na Moravě a ve Slezsku občasné sněžení nebo déšť se sněhem. Ojediněle mrznoucí srážky s tvorbou ledovky. Nejnižší teploty v Čechách +1 až -3 °C, na Moravě a ve Slezsku -3 až -7 °C, během noci oteplování. Mírný jihozápadní až západní vítr 2 až 5 m/s, na severovýchodě čerstvý 4 až 8 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, místy, zejména na severovýchodě až dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na většině území občas déšť nebo přeháňky, na východě a severovýchodě občasné sněžení nebo déšť se sněhem. V Čechách ojediněle, na Moravě a ve Slezsku místy srážky mrznoucí s tvorbou ledovky. Později večer ustávání srážek. Nejvyšší teploty v Čechách 2 až 6 °C, na Moravě a ve Slezsku -2 až +2 °C a večer ojediněle tvorba náledí. Mírný jihozápadní vítr 2 až 5 m/s, na severovýchodě zpočátku čerstvý 4 až 8 m/s, se bude postupně měnit na severozápadní.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:06

Německo zadrželo dva muže v případu špionáže a sabotáže spojené s Ruskem

Prokuratura oznámila, že vyšetřovatelé zatkli dva muže německo-ruského původu kvůli podezření ze špionáže pro Rusko a údajnému plánování útoků v Německu, včetně cílů americké armády. Jejich cílem údajně bylo oslabit vojenskou podporu poskytovanou Ukrajině.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy