Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 22. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Nad jižní polovinou Evropy zmohutní oblast vysokého tlaku vzduchu, příliv teplého vzduchu do vyšších vrstev atmosféry po její severní straně zeslábne a od západu bude postupovat do střední Evropy frontální systém, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle mrznoucí mlhy. Místy jasno až polojasno. Nejnižší teploty -2 až -6 °C, při zmenšené oblačnosti ojediněle kolem -8 °C. Slabý jižní až jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s, na severovýchodě mírný jihozápadní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností, ojediněle mlhy, i mrznoucí. Místy jasno až polojasno. V Čechách k večeru od západu přibývání frontální oblačnosti a později na severozápadě místy občasný déšť nebo mrholení, ojediněle i mrznoucí srážky. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, při zmenšené oblačnosti ojediněle do 5 °C. Slabý jižní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 14:48

Sloužil 40 dní po smrti Navalného mši, Putinův spojenec kněze suspenodval

Ruská pravoslavná církev suspendovala kněze, který vedl smuteční mši za zesnulého kritika Kremlu Alexeje Navalného, ​​uvádí se v dekretu zveřejněném v úterý.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy