Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 22. února

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - V čerstvém západním proudění bude přes střední Evropu postupovat další frontální systém z Atlantiku, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, zpočátku ojediněle, postupně v Čechách místy občasný déšť nebo přeháňky, v Krkonoších v polohách nad 1000 m přechodně sněžení. Nejnižší teploty 5 až 1 °C, při slabším větru až místy -1 °C. Mírný západní až jihozápadní vítr 2 až 6 m/s, k ránu v Čechách čerstvý 4 až 8 m/s s nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h).

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, místy déšť nebo přeháňky. Na horách a později večer i na severu území srážky četnější a trvalejší. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C. Čerstvý západní až jihozápadní vítr 6 až 10 m/s, s nárazy 15 až 20 m/s (až 70 km/h), na horách 25 až 30 m/s (až 110 km/h).

Tlaková tendence: mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 13:34

Ramzan Kadyrov má být údajně nevyléčitelně nemocný

Čečenskému vůdci Ramzanu Kadyrovovi, který je známý svými blízkými vztahy s Kremlem, údajně diagnostikovali nevyléčitelnou nemoc - nekrózu slinivky břišní. S odvoláním na ruský exilový deník Novaja gazeta Evropa o tom v noci na úterý informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy