Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 4. dubna

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Do střední Evropy bude zasahovat od severu nevýrazná oblast vyššího tlaku vzduchu. Počasí v Čechách ovlivňí tlaková níže ve vyšších vrstvách atmosféry, postupující přes střední Evropu k jihozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):V Čechách zataženo až oblačno, na většině území déšť. Na Moravě a ve Slezsku oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší teploty 8 až 4 °C, na Moravě a ve Slezsku při svižnějším větru kolem 10 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):V Čechách zataženo až oblačno, zpočátku místy déšť, postupně od jihovýchodu částečné ubývání oblačnosti a místy přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky i bouřky. Nejvyšší teploty 12 až 16 °C, na Moravě a ve Slezsku 16 až 20 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

10. května 2024 8:44

Německo zvažuje proti Izraeli stejné kroky jako USA

Německý ministr obrany Boris Pistorius uvedl, že Berlín zvažuje podobné kroky jako Spojené státy, které pohrozily zastavením dodávek zbraní Izraeli, pokud by izraelské jednotky začaly s rozsáhlou operací ve městě Rafah na jihu palestinského Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy