Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 23. dubna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Na naše území bude proudit studený a vlhký vzduch od severozápadu. Večer se k nám začne od západu rozšiřovat výběžek vyššího tlaku vzduchu, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Proměnlivá oblačnost, místy, zejména na horách, přeháňky. V poloháchnad 600 m, postupně nad 400 m smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty+3 až -1 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, k ránumísty s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Proměnlivá oblačnost, na většině území dešťové nebo smíšené přeháňky,ráno nad 400 m, přes den nad 600 m sněhové. Večer od západu ustávánípřeháňkové činnosti a částečné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty5 až 9 °C, v 1000 m na horách kolem -1 °C. Čerstvý severozápadní vítr4 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (70 km/h),bude k večeru slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý vzestup, večer mírnývzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

2. května 2024 10:02

Hamás odmítl další nabídku Izraele na příměří

Islamistické hnutí Hamás odmítá současný návrh dohody o příměří a propuštění rukojmí v pásmu Gazy, chce však pokračovat v jednáních. S odvoláním na izraelská média o tom informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy