Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 28. dubna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Zvlněná studená fronta bude ze střední Evropy postupovat k východu a příliv chladnějšího vzduchu od severozápadu bude zvolna slábnout, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo s deštěm, v Jeseníkách a v Beskydech i vydatným. V Čechách v polohách nad 800 m, v Jeseníkách nad 1100 m déšť se sněhem nebo sněžení. Na severozápadě Čech srážky jen ojediněle. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Mírný severovýchodní až severní vítr 2 až 5 m/s, na východě místy zesílí na 4 až 7 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles

Počasí přes den (07-24):Zataženo, na většině území déšť, v Beskydech i vydatný. Na severozápadě Čech postupně ustávání srážek a večer protrhávání oblačnosti. V Čechách v polohách nad 800 m, v Jeseníkách nad 1100 m déšť se sněhem nebo sněžení. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C, ojediněle až 11 °C. Mírný severovýchodní až severní vítr 2 až 6 m/s se bude večer měnit na severozápadní.

Tlaková tendence: slabý pokles, večer slabý vzetup

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

29. dubna 2024 15:41

Hamás nevidí žádný vážný problém v nejnovějším návrhu Izraele

Palestinské militantní hnutí Hamás v neděli uvedlo, že nevidí žádný vážný problém v nejnovějším návrhu Izraele na dohodu o příměří a propuštění rukojmí v Pásmu Gazy. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy