Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 12. července

Déšť v ulicích Prahy
Déšť v ulicích Prahy
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Od jihozápadu se do střední Evropy přechodně rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu. Během dne začne přes naše území postupovat od západu studená fronta, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Polojasno až oblačno, ojediněle přeháňky. Nejnižší teploty 16 až 12 °C. Slabý jihozápadní nebo proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, během dne od západu přibývání oblačnosti s přeháňkami nebo deštěm, místy s bouřkami. Na východě srážky až k večeru. Nejvyšší teploty 24 až 28 °C, na jihovýchodě až 30 °C. Mírný jihozápadní vítr 2 až 6 m/s, v bouřkách přechodně zesílí. Večer v Čechách vítr postupně čerstvý západní až severozápadní 5 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, večer v Čechách mírný vzestup

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 16:34

Francouzská policie zadržela 16letého přivržence IS, který chtěl útočit během olympiády

Francouzské orgány činné v trestním řízení zadržely a začaly vyslýchat 16letého chlapce, který avizoval, že chce spáchat útok během letní olympiády v Paříži. Policie u něj našla slib věrnosti teroristické síti Islámský stát (IS). Případ převzala prokuratura, která se zabývá teroristickými činy, informovala ve středu francouzská zpravodajská televize BFM.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy