Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 6. srpna

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Za zvlněnou studenou frontou, která bude postupovat přes naše území k východu, se k nám od západu rozšíří nevýrazný výběžek vyššího tlaku vzduchu, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, zpočátku zejména na severovýchodě místy polojasno. Zpočátku na západě, během noci i jinde místy přeháňky nebo déšť, ojediněle i bouřky. Nejnižší teploty 17 až 13 °C, na Moravě a ve Slezsku 20 až 16 °C. Slabý proměnlivý, od západu postupně mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, na severozápadě Čech přechodně i polojasno. Na Moravě, ve Slezsku a v jižních Čechách s občasným deštěm nebo přeháňkami, ojediněle i s bouřkami, jinde jen ojediněle přeháňky. Večer v Čechách od západu vyjasňování. Nejvyšší teploty 20 až 24 °C, v 1000 m na horách kolem 14 °C. Mírný severozápadní, postupně severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s. V Čechách bude vítr večer slábnout.

Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy