Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a středu 9. srpna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Nad střední Evropou se bude vlnit frontální rozhraní oddělující velmi teplý vzduch na jihovýchodě od chladného na severozápadě. Informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, zpočátku na západě, postupně i na ostatním územíČech oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo občasný déšť, ojedinělebouřky. Nejnižší teploty 18 až 14 °C. Mírný jihovýchodní vítr2 až 5 m/s se bude v Čechách měnit na západní.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Počasí přes den (07-24):Zpočátku převážně oblačno, na východě až skoro jasno, ojediněleobčasný déšť nebo přeháňky. Během dne postupně ubývání oblačnostimísty až na skoro jasno. Večer přibývání oblačnosti, přeháňkya bouřky četnější. Nejvyšší teploty v Čechách 24 až 28 °C, na Moravěa ve Slezsku 28 až 32 °C, v 1000 m na horách kolem 18 °C, na východěkolem 22 °C. Mírný proměnlivý, postupně severovýchodní vítr2 až 6 m/s v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: zpočátku slabý až mírný vzestup, postupně slabýaž mírný pokles

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy