Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 1. září

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Nad střední Evropou se bude udržovat zvlněná studená fronta postupující jen velmi zvolna k východu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):V Čechách převážně zataženo s deštěm, ojediněle i vydatným. Na Moravě a ve Slezsku polojasno, postupně oblačno a k ránu ojediněle přeháňky. Nejnižší teploty 18 až 14 °C, na západě až 12 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě zpočátku jihovýchodní.

Tlaková tendence: mírný vzestup, postupně setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):V Čechách převážně zataženo s deštěm, ojediněle i vydatným, k večeru na západě a severozápadě až oblačno a jen místy přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku oblačno, přechodně až polojasno, ojediněle přeháňky, odpoledne a večer místy déšť nebo přeháňky a ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 13 až 18 °C, na Moravě a ve Slezsku 19 až 24 °C, na východě a jihovýchodě až 27 °C. Mírný severní až severozápadní vítr 4 až 7 m/s, na Moravě proměnlivý.

Tlaková tendence: setrvalý stav, na Moravě a ve Slezsku přechodně slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy