Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 3. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Výběžek vyššího tlaku vzduchu zasahující k nám od západu zeslábne. Později bude postupovat od severozápadu do střední Evropy okluzní fronta, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, na severovýchodě místy, jinde jen ojediněle slabé sněžení. Místy polojasno a postupně ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty -2 až -6 °C, při zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce kolem -10 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s, na východě mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 6 m/s.

Tlaková tendence: zpočátku slabý vzestup, postupně slabý pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, na východě až dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, zpočátku ojediněle, postupně místy, zejména v Čechách polojasno. Na východě a severovýchodě místy, jinde jen ojediněle slabé sněžení. Zpočátku ojediněle mrznoucí mlhy. Večer v Čechách od severozápadu přibývání oblačnosti a později na severozápadě sněžení. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, v 1000 m na horách kolem -5 °C. Slabý, postupně mírný západní až jihozápadní, na Moravě a ve Slezsku severní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré, zpočátku místy, zejména v Čechách mírněnepříznivé.

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy