Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 11. ledna

Mraky, ilustrační forotgrafie
Mraky, ilustrační forotgrafie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Od jihu bude do střední Evropy zasahovat mělká brázda nižšího tlaku vzduchu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, v Čechách ojediněle, na Moravě a ve Slezsku na většině území, mrholení nebo občasný déšť, na východě zpočátku i trvalým. V polohách nad 600 m srážky smíšené nebo sněhové. Na jihozápadě a západě Čech místy polojasno a mlhy, i mrznoucí. Nejnižší teploty 4 až 0 °C, na jihozápadě a západě Čech při zmenšené oblačnosti až -2 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na Moravě a ve Slezsku místy mrholení nebo občasný déšť, který se bude zvolna rozšiřovat do Čech. V polohách nad 700 m srážky smíšené nebo sněhové. Na jihozápadě a západě Čech místy polojasno. Zpočátku, zejména na západě Čech místy mlhy, i mrznoucí. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Mírný severovýchodní až severní vítr 2 až 5 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: zpočátku mírně nepříznivé, postupně většinou dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy