Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 3. února

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - V chladném vzduchu se bude nad střední Evropou udržovat brázda nízkého tlaku vzduchu. Ze severní Itálie bude postupovat nad Karpaty tlaková níže, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, přechodně místy polojasno. Ojediněle sněhové přeháňky. Nejnižší teploty 0 až -4 °C. Slabý proměnlivý nebo jihozápadní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, přechodně místy polojasno. Zpočátku ojediněle, postupně místy sněhové přeháňky, v polohách pod 400 m i smíšené. K večeru na východě místy sněžení. Nejvyšší teploty 1 až 5 °C. Mírný jihozápadní, postupně severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles, večer slabý až mírný vzestup

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy