Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 11. března

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Ze západní do střední Evropy bude postupovat studená fronta. Před ní k nám bude vrcholit příliv teplého vzduchu od jihu, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, v Čechách místy, jinde jen ojediněle občasný déšť. K ránu od jihozápadu ojediněle polojasno. Ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Slabý jižní až jihovýchodní vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, postupně slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: dobré, místy mírně nepříznivé, zejména na Moravě

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno. Místy zataženo nízkou oblačností, zejména na jihu Moravy, ojediněle mrholení. V severovýchodní polovině území zpočátku oblačno až zataženo, na horách ojediněle déšť. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 12 až 16 °C, při déletrvající nízké oblačnosti kolem 9 °C, v 1000 m na horách kolem 8 °C, na Šumavě kolem 11 °C. Mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, v západní polovině Čech slabý 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: mírný, přechodně až silný pokles

Rozptylové podmínky: dobré, ráno místy mírně nepříznivé, zejménana Moravě

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy