Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 27. března

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - V nevýrazném tlakovém poli bude přes střední Evropu postupovat dále k východu okluzní fronta. Přes západní Evropu bude postupovat okludující frontální systém, který večer začne ovlivňovat počasí na jihozápadě Čech, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, místy občasný déšť nebo déšť se sněhem, v polohách nad 600 m, k ránu i v nižších polohách sněžení. Nejnižší teploty +2 až -2 °C, ojediněle náledí. Slabý proměnlivý nebo severozápadní vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Oblačno, na většině území přeháňky, později odpoledne jen ojediněle, v polohách nad 600 m, ráno i v nižších polohách sněhové. Večer v Čechách postupně od západu zataženo a později na jihozápadě déšť, v polohách nad 800 m srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C. Mírný severozápadní až západní vítr 2 až 6 m/s se bude v Čechách večer měnit na jižní.

Tlaková tendence: slabý, během dne postupně mírný pokles

Rozptylové podmínky: ráno většinou mírně nepříznivé, během dne dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 19:55

Právníci Navalného zůstanou ve vyšetřovací vazbě další dva měsíce

Soud v Moskvě rozhodl, že právníci zesnulého ruského opozičního politika Alexeje Navalného zůstanou ve vyšetřovací vazbě další dva měsíce. Oznámila to stanice Rádio Svobodná Evropa (RFE/RL).

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy