Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 29. března

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Marie Cvrčková, EuroZprávy.cz

Praha - Frontální systém ustoupí z našeho území k východu. Ve čtvrtek večer počasí ovlivní od jihu frontální vlna, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zpočátku zataženo, trvalý déšť. Od západu postupně oblačno, místy přeháňky, přecházející nad 800 m, na západě Čech nad 400 m smíšené nebo sněhové. Nejnižší teploty 7 až 3 °C, na západě Čech místy až 1 °C. Čerstvý jihozápadní, postupně západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, postupně mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, ojediněle přeháňky, nad 800 srážky sněhové. Později odpoledne a večer na jihu a východě místy deštěm, v polohách nad 1000 m sněžení. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C. Zpočátku čerstvý západní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s bude během dne slábnout na proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: zpočátku mírný, postupně slabý vítr

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy