Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 20. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Nevýrazná oblast vyššího tlaku vzduchu bude postupně ovlivňovat počasí na většině našeho území. Na severovýchodě bude postupně doznívat vliv tlakové níže nad východní Evropou, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, na severovýchodě a východě oblačno až zataženo a místy občasný déšť nebo přeháňky, na horách srážky četnější. Nejnižší teploty 14 až 10 °C, na severovýchodě a východě kolem 15 °C. Zpočátku mírný, postupně slabý severozápadní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup, postupně setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Jasno až polojasno. Na severovýchodě a východě oblačno až zataženo a místy déšť nebo přeháňky, později odpoledne a večer ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 26 až 30 °C, na severovýchodě a východě kolem 24 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý, odpoledne až mírný pokles.

Témata:  počasí léto

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 21:33

Julia Navalná je na seznamu 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu Time

Julia Navalná, vdova po zesnulém ruském opozičním vůdci Alexeji Navalném, hovořila pro časopis Time o svém rozhodnutí vstoupit do politiky poté, co se objevila na obálce jeho posledního čísla, které je věnováno stovce nejvlivnějších lidí světa.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy