Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 7. září

Počasí
Počasí
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Přes naše území bude zvolna k východu postupovat okludující frontální systém, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Jasno až polojasno, v Čechách od západu většinou oblačno a k ránu na západě ojediněle déšť nebo přeháňky. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 15 až 11 °C, na Moravě a ve Slezsku 12 až 8 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):V Čechách oblačno, přechodně až zataženo, od západu místy přeháňky nebo bouřky. Na Moravě a ve Slezsku jasno až polojasno, od západu přibývání oblačnosti, na východě až večer, ojediněle přeháňky. Ráno ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 23 až 27 °C, na západě Čech 21 až 24 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s, odpoledne v Čechách, večer na Moravě mírný západní až severozápadní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav, večer mírný vzestup

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy