reklama

V úterý bude jasno až polojasno. Během dne se zejména na severu objeví přeháňky, nad 500 m sněhové. Nejnižší noční teploty klesnou na +1 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty nepřekročí 5 až 9 °C.

I ve středu bude jasno až polojasno,  odpoledne a večer na severu a severovýchodě přechodně oblačno. Nejnižší noční teploty klesnou na zimních -1 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty ale vyrostou na 7 až 11 °C.

Ve čtvrtek bude rovněž jasno až polojasno, během dne v severní polovině území přechodně oblačno. Nejnižší noční teploty mírně vyrostou na +1 až -3 °C. Nejvyšší denní teploty poté vzrostou na 10 až 14 °C. 

Ani páteční počasí nebude o moc odlišné. Bude polojasno až jasno, přes den přechodně oblačno, zejména na severu a severovýchodě. Nejnižší noční teploty stoupnou na +3 až -1 °C, nejvyšší denní teploty dokonce na 12 až 16 °C.

O víkendu bude oblačno až polojasno a objeví se přeháňky, místy i sněžení. Nejnižší noční teploty vzrostou na 5 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty porostou na 13 až 17 °C, v neděli ale klesnou na 8 až 13 °C.