Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a úterý 12. července

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Přes naše území bude od západu postupovat zvlněná studená fronta, za ní k nám začne proudit chladný a vlhký vzduch od severozápadu, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, na východě území až polojasno. V Čechách na většině území, na Moravě a ve Slezsku až k ránu místy, přeháňky nebo déšť. V Čechách ojediněle, na Moravě a ve Slezsku místy, bouřky. Nejnižší teploty 22 až 18 °C, na severozápadě až 15 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. V bouřkách vítr přechodně zesílí.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na východě území zpočátku i polojasno. Na většině území přeháňky nebo déšť, místy i vydatný. Ojediněle, na východě místy bouřky. Nejvyšší teploty 19 až 23 °C, na Moravě a ve Slezsku 23 až 27 °C, na východě až 30 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s se bude večer měnit na mírný západní až severozápadní 2 až 6 m/s. V bouřkách vítr přechodně zesílí.

Tlaková tendence: mírný pokles, večer slabý až mírný vzestup

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 14:22

Španělský premiér Pedro Sánchez zvažuje rezignaci

Španělský premiér Pedro Sánchez ve středu uvedl, že zvažuje možné odstoupení v reakci na oznámení soudu, který zahájil vyšetřování premiérové ​​manželky na základě podezření z korupce. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy