Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vědci přišli na to, jak vylepšit sex. Ženy, muži vám padnou k nohám

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Světoví experti přišli na to, jak si nezapomenutelný sex mohou užít nejen vášnivé milenky, ale i maminky, u kterých po porodu nic není jako dřív. Za pořádnou rozkoší je jakýsi "zlepšovák", který trvá 15 minut a který ocení i drtivá většina mužů.

Ženy čím dál častěji zkouší nejnovější zákroky, které by pomohly zlepšit jejich sexuální život. Období krize začíná zejména po porodu, kdy už "podvozek" není v tak dobrém stavu a kondici jako dřív.

Vědci proto přišli s novým nápadem, jak nejen novopečeným maminkám, ale i dámám v pokročilejším věku, trochu vylepšit a omladit tělo.

Nu-V vaginální omlazení je zákrok, který trvá asi 15 minut a který se dokáže "poprat" s pohmožděninami, natržením, otoky, bolestivých zážitků během sexu, inkontinencí i přílišnou "vyprahlostí" uvnitř vagíny.

Zákrok probíhá tak, že do vagíny se vloží jakási "klec" s otočným zrcátkem, kterou se do těla vypouští laserové paprsky. Ty mají za úkol vagínu vyléčit - a to tak, že působením paprsků jednak zpevní stěny uvnitř pochvy, a pak také zapůsobí na stydké pysky a klitoris.

S novinkou přišly dvě lékařky Natasha Ranga a Emma Soos. Nová léčba prý pomůže pacientkám po porodu zpevnit vagínu, zvýšit sexuální zážitky, dodat vlhkost a esteticky vyladit stydké pysky.

Témata:  pohlavní styk ženy zdraví

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy