Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Válka mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem se vyostřuje: Herečka přišla s ďábelským plánem

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Foto: iCelebZ.com

Los Angeles - Válka mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem je jak vytržená z filmu Pan a paní Smithovi. I v reálu má totiž krásná Angelina ďábelský plán, jak svého manžela úplně zničit.

Sotva populární herečka požádala o rozvod s hollywoodským hercem Bradem Pittem, roztrhl se pytel se spekulacemi, co se tak strašného mezi dvojicí mohlo stát. Mluvilo se o nevěře, prostitutkách, divokých večírcích, drogách i dětech, které měl Brad Pitt fyzicky napadat.

A právě děti jsou podle magazínu US Weekly ústředním tématem, kolem kterého se celá štvavá kampaň proti oblíbenému herci točí. A stojí za ní prý jediná osoba - Angelina Jolie, které okruh nejbližších přátel pomáhá šířit všechny ohavné zvěsti, aby po rozvodu získala děti do své péče.

Magazín vychází ze svědectví jednoho z přátel hollywoodského páru, který byl s tajným plánem naštvané manželky dobře obeznámen. "Angie tvrdí, že ho zničí. Jak se něco podělá, jednoduše to zahodí," tvrdí zdroj.

Od chvíle, kdy herečka požádala o rozvod, neměl Brad příležitost setkat se s dětmi. Údajně kvůli domácímu násilí a slovním urážkám, kterých se měl Brad dopouštět. Angelina dokonce prý zablokovala i číslo svého manžela, aby ji nebombardoval telefonáty a zprávami.

Témata:  Angelina Jolie Brad Pitt

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy