Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Koncert Bryana Adamse vyvrcholil žádostí o ruku

Koncert Bryana Adamse přinesl nečekané vyvrcholení. Mladík požádal svojí dívku o ruku
Koncert Bryana Adamse přinesl nečekané vyvrcholení. Mladík požádal svojí dívku o ruku
Foto: YouTube

Praha – Včera večer se O2 Arena rozezněla písněmi zpěváka Bryana Adamse. Na jeho koncert přišlo 11 tisíc fanoušků, kteří měli možnost slyšet většinu Adamsových největších hitů, ale také spoustu novinek. V jednu chvíli si zpěvák všiml, že se mezi posluchači děje něco neobvyklého. Mladý muž požádal svojí přítelkyni o ruku. Jak na to Bryan Adams zareagoval?

Bryan Adams se do Prahy vrátil po pěti letech a koncert odstartoval skladbou Do What Ya Gotta Do z nového alba. Zpěvák známý svižnými písněmi i hitovými baladami zazpíval za doprovodu čtyřčlenné kapely na tři desítky písní, jejichž refrény si fanoušci s nadšením prozpěvovali.

Během koncertu se za zády Bryana Adamse na velké projekční ploše promítaly černobílé videoklipy a dění na jevišti. S atmosférou ladili i samotní muzikanti, kteří byli oblečení do bílých košil a tmavých sak a působili dojmem kapely z 60. let z černobílé televize.

Celý koncert nakonec vygradoval nečekanou událostí. Mezi posluchači se objevil mladý pár, který zažíval jednu z nejhezčích chvil života. Mladík se rozhodl při příležitosti koncertu požádat svojí slečnu o ruku. Tohoto aktu si však Bryan Adams všiml a jejich velká chvíle byla přenesena na obrazovku a slzám dojetí se kromě nastávající nevěsty neubránila i spousta přihlížejících posluchačů.

Zdroj: YouTube

Zpěvák celou situaci s úsměvem komentoval a slečny se jen pro ujištění zeptal, zda svému příteli řekla "ano". Nálada v sále tak byla dojemná a přesto uvolněná. A co je hlavní, slečna na svojí žádost o ruku rozhodně jen tak nezapomene.

Témata:  O2 Arena koncerty Bryan Adams

Aktuálně se děje

8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy