Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herečka Carrie Fisherová z Hvězdných válek utrpěla v letadle infarkt

Letadla, ilustrační foto
Letadla, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Washington - Americká herečka Carrie Fisherová (60), představitelka princezny Leiy z Hvězdných válek, utrpěla během letu z Londýna do Los Angeles rozsáhlý infarkt a její stav je kritický.

Podle serveru TMZ.com herečka utrpěla "masivní srdeční záchvat" 15 minut před přistáním. V letadle byl přitom zdravotník, který ihned běžel do kabiny pro první třídu, aby ji pomohl.

V současné době leží herečka na jednotce intenzivní péče, uvedl její bratr Todd Fisher. "Nebylo by správné říkat, že je stabilní. Neříkám, že je v pořádku ani že není. Je na jednotce intenzivní péče," řekl Fisher agentuře Reuters.

Fisherová se v Hvězdných válkách se poprvé představila v roce 1977 jako neohrožená princezna Leia. Do ságy se vrátila v roce 2015 v novém díle Star Wars: Síla se probouzí.

Témata:  film Star Wars

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 19:49

Očkování za 50 let zachránilo přes 150 milionů životů, odhadla WHO

Za uplynulé půlstoletí se díky celosvětovému úsilí v oblasti očkování podařilo zachránit alespoň 154 milionů životů, uvedla ve středu Světová zdravotnická organizace (WHO). Experti zmínili, že největší přínos očkování je patrný u malých dětí. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy