Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nový rok s čistým štítem: Jak na detox šatníku?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Calvin Klein Inc

Praha - Nový šatník, to je možná i vaše předsevzetí. Začněte Nový rok s novým štítem. Přeberte skříň a zbavte se všeho, co dělá spíše než li užitek, škodu.

Protřídit skříň znamená nejenom, že máte najednou komínky a čisto. Symbolizuje to daleko víc. Když máte uklizenou skříň, máte pořádek i v životě.

FLITRY

Tak těm již skutečně odzvonilo. Pokud máte v šatníku cokoliv třpytivého, pryč s tím. Působí to lacině a nevkusně. V příštím roce vsaďte na basic modely.

FAKE KABELKA

Řiďte se heslem, že pokud nemáte dost peněz na originál, sáhněte raději po no name tašce, či méně drahé značce, než je například Louis Vuitton, Chanel, Prada...

Každá žena touží po tom, si alespoň jednou v životě pořídit pravý kousek. Je to investice na celý život. A proto raději šetřete a kupte si ji opravdu tehdy, až na ni budete mít.

Vyhněte se koupi kabelky s falešnými nápisy na dovolené v Turecku nebo ve vietnamské tržnici. Originál je vždy k rozeznání od plagiátu.

CROCSY

Na zahradu či úklid jsou fajn. To je ale vše. Vaše noha nevypadá v této obuvi ani trochu vábně.

ZAPRANÉ SPODNÍ PRÁDLO

Tak to vyhoďte okamžitě. Investice do kvalitního spodního prádla, se vám stonásobně vrátí. Nejen že bude velmi komfortní, ale naděláte s ním velkou parádu. 

Sáhnete li po bavlně v kombinaci s krajkou, bude to ta nejlepší volba. V kurzu je bezešvé spodní prádlo a podprsenky bez kostic. Buďte přirozená, pryč s push up efektem.

LEGÍNY S VYTAHANÝMI KOLENY

Tak to je zcela zbytečné rozvádět, jelikož to mluví za vše. Pokud jste vyznavačka legín, říkáme proč ne. Kombinují li si s oversized svetrem či košilí, jsou top položkou ve skříni.

Ale i zde platí, že kvalita vítěí nad kvantitou. Při nákupu si pořiďte bavlněný kousek, který drží tvar a nežmolkuje po prvním vyprání.

Témata:  móda

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy