Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nový rok ve znamení nových začátků? Vyvarujte se chyb

Žena, ilustrační fotografie
Žena, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Rok 2016 pomalu dokončuje svoji vládu a na trůnu ho vystřídá magická sedmnáctka. Tedy rok 2017. A možná, že právě nyní, je ten nejlepší čas, na nový začátek.

Jaká jsou nejčastěší předsevzetí do Nového roku, o tom jsme vás již informovali. Někdo si jich napíše celý štos, jiný si je zasune do pomylsného šuplíku v hlavě a další je neguje.

Je pravda, že Nový rok přímo vybízí k tomu, abychom udělali něco jinak, lépe. Pokud ale nejsme s dosavadním stavem spokojeni, určitě nám ani přelom prosince a ledna nepomůže.

Jste nespokojeni v práci? Chybí vám láska? Nemůžete otěhotnět? Dělejte s tím něco teď hned. Třeba 29. prosince a nebo i 1. dubna. Je to jedno. Žijte přítomností a radujte se z ní.

Nedaří se vám zhubnout? Asi děláte něco špatně. Pokud nevíte co, navštivte výživového poradce, ukáže vám chyby, které sami nevidíte.

Současný vztah není to pravé ořechové? Ukončete to. Protože dokud nemáte uzavřené staré záležitosti, nikdy nepřijde nová příležitost.

Přejete si miminko a nejde to? Vypněte hlavu. Nehlídejte každou menstruaci, nenuťte partnera k účelnému sexu. Radujte se a milujte se opravdově. A děťátko přijde. Jen se začněte soustředit na něco jiného. Naplánujte si dovolenou, začněte se věnovat sportu, malujte..

Zaměstnání vás přivádí k šílenství? Šéf je nelida? Povzneste se, nebo se porozhlédněte po nové práci. Napište si na kus papíru co vám vadí a po čem naopak toužíte. Uvidíte, že jakmile si to ujasníte, přijde snová nabídka, která se neodmítá.

A tak ať už vás souží cokoliv, nikdy není pozdě na změnu. Jestli vám předsevzetí pomohou, mějte je. Pokud je to pro vás ztráta času, nevěnujte jim pozornost.

Neodsuzujte. Ať už je váš život dokonalý a nebo mu naopak něco chybí, je stále váš. A to, že někdo žije jinak. Jinak, než se vám zdá košér, to není špatně. Co člověk, to názor. Co člověk, to jiné možnosti.

V sobotu se střetne konec se začátkem. Staré s novým. Čas pro rituály, vzpomínky a nové naděje. Vstupte do roku 2017 s grácií a glancem.

Témata:  Nový rok ženy muži

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 8:30

Počasí se bude nadále oteplovat. Vystoupá na letní teploty

Nebývale chladná dubnová epizoda je u konce, o víkendu už teploty překročí dvacítku. Podle týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) pak v příštím týdnu ještě o pár stupňů vzrostou. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy