Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Gott musí podstoupit vážnou operaci, na zpívání nemá ani pomyšlení

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Berlín/Praha - Karel Gott musí koncem příštího týdne podstoupit operaci. Nemá nic společného s dřívějším nádorovým onemocněním, je ale životně důležitá.

Karla Gotta čeká v první polovině května závěrečný chirurgický zákrok v dutině břišní, který by měl definitivně uzavřít proces celé onkologické léčby. ČTK to dnes bez dalších podrobností sdělila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Reagovala tak na zprávu německého listu Bild, který s odvoláním na umělce informoval, že Gott musí koncem příštího týdne podstoupit operaci, která sice nemá nic společného s dřívějším nádorovým onemocněním, je ale životně důležitá.

Šestasedmdesátiletý Gott listu sdělil, že jeho rekonvalescence po léčbě nádorového onemocnění postupuje pomaleji, než předpokládal. Dodal, že má stále velké problémy s dechem. "Na zpívání a návrat na jeviště nelze ještě dlouhou dobu pomýšlet," cituje Bild zpěváka.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy