Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vtip na účet Krajča skončil hádkou tří českých kapel

Richard Krajčo mezi fanoušky.
Richard Krajčo mezi fanoušky.
Foto: Walker&Lambert

Praha - Obyčejně česká hudební scéna působí poměrně přátelsky a příjemně, muzikanti a kapely spolu často velmi dobře vychází a vzájemně se podporují. Tentokrát se ale mezi známými českými kapelami šíří negativní emoce. Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo se pohádal s členy hned tří kapel, přitom na začátku to byl jenom vtip.

Všechno začalo ve VIP zóně Pražského majálesu, kde si Matěj Homola z kapely Wohnout, kytarista kapely UDG Tomáš Volt Vonhradský a kytarista Vypsané fixy Milan Kukulský vystřelili ze zpěváka kapely Kryštof a Kryštof kempů.

Společně se vyfotili s knihou, která je parodií na Hitlerův Mein Kampf, na přebalu knihy je vyobrazen Krajčo s napísem Můj Kemp. Přebal knihy byl narážkou na Kryštof kempy, které jsou fanoušky kapely velice oblíbené.

Krajča se vtip dotkl, a proto na fotku (zde) reagoval popiskem: "Asi je "kamarádům" z branže líto, že se na "náš Kemp" nedostanou, když jste skoupili všech 50 tisíc lístků za jeden den." Tento příspěvek doplněný o zmíněnou fotku strhl ze strany publika okamžitou vlnu kritiky i pochval na obě strany.

Fanoušci kapely začali vtip odsuzovat a považují ho za nevhodný. Zároveň muzikanty nařkli ze závisti, protože jsou jejich kapely méně úspěšné než jejich oblíbená. Lidé, kteří kapelu moc nemusí, se začali naopak ohánět starým příslovím o samochvále.

Na příspěvek reagoval frontman kapely Wohnout Matěj Homola slovy: "Riči, my ale nejsme kamáradi. To je důležitý si uvědomit)) Hodit to na závist, mmmm...to chtělo asi velkou porci fantazie)) máš bod za snahu." Tím samozřejmě rozohnil diskutující publikum.

Potom ale přišlo promazání příspěvků, většinou šlo o ty, které negativně hodnotily kapelu Kryštof. To se nelíbilo ani diskutujícím, ani Homolovi. Ten vzápětí na promazání příspěvků ukázal, reagoval na příspěvky o závisti a dodal, že šlo skutečně jenom o žert, který by se neměl brát tak vážně.

Témata:  Richard Krajčo skupina UDG skupina Vypsaná fixa skupina Wohnout

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 11:46

Ruské regiony ruší kvůli Ukrajině vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství

Nejméně pět ruských regionů se rozhodlo zrušit vojenské přehlídky k oslavě Dne vítězství, kterým si Rusko připomíná sovětské vítězství nad nacistickým Německem dne 9. května. Tato opatření jsou reakcí na hrozbu útoků z Ukrajiny, s níž Rusko vede více než dva roky válečný konflikt, informoval server The Moscow Times.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy