Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Gott a jeho operace: Jaká je pravda?

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Podle informací, která přinesla média, měl Karel Gott dnes podstoupit operaci, při které mu měli lékaři odstranit z těla vývod. Nakonec se ale ukázalo, že ho čekalo jen vyšetření. Operace by se přesto v budoucnosti měla uskutečnit.

"Nikdy jsme nepotvrdili, že by pan Gott dnes měl podstoupit operaci a skutečně k ní nedošlo. Až bude po operaci, dáme vám oficiálně vědět," uvedla Gottova tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Karel Gott podle informací televize Nova leží od včerejšíhov poledne ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí. Tady mu podle původních informací měl být odstraněn umělý vývod z těla. K operaci ale nedošlo, Gott podle všeho jen podstoupil další vyšetření.

K operaci by přesto v blízké budoucnosti mělo dojít. Tento zákrok by měl být poslední tečkou za léčbou, která trvá už od podzimu loňského roku a všichni fanoušci mnohonásobného zlatého slavíka tak mohou doufat, že se bude jeho zdravotní stav jen a jen zlepšovat.

Šestasedmdesátiletý Gott v březnu porazil rakovinu mízních uzlin a snad jediné, co by ho po zákroku mohlo trápit, bude přísná dieta, při které nesmí jíst žádná ostrá jídla.

Témata:  Karel Gott

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:25

Greta Thunbergová byla obviněna z ignorování policejních příkazů

V úterý švédská prokuratura zahájila obvinění proti klimatické aktivistce Gretě Thunbergové za občanskou neposlušnost. Incident se týká protestu před švédským parlamentem, během kterého Thunbergová odmítla odejít po výzvě policie.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy