Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Krach manželství Harryho a Meghan? Věštkyně princezny Diany to vidí bledě

Princ Harry a Meghan Markleová
Princ Harry a Meghan Markleová
Foto: Reprofoto YouTube

Přítelkyně a osobní věštkyně princezny Diany nemá pro prince Harryho a vévodkyní ze Sussexu Meghan Markle dobré zprávy. Harry a Meghan se podle věštkyně za méně než 3 roky rozejdou. Tvrdí to Simone Simmons, přítelkyně princezny Diany.

Věštkyně věří, že pár bude mít dvě děti. Princ Harry si dle ní blížícího rozchodu ani nevšimne. Simone také prohlašuje, že stále ze záhrobí hovoří s princeznou Dianou. Slavnému manželskému páru dává dva a půl roku, až tři roky.

„Nechci vidět Harryho, jak se trápí. On je ztělesněním Diany, je velmi citlivý,“ hovoří o princovi věštkyně. Ta také tvrdí, že vévodkyně je již těhotná. „Něco v její tváři říká, že už čeká dítě,“ dodává.

Jednou z příčin rozpadu sňatku bude podle věštkyně Meghanina dysfunkční rodina. Ta zřejmě vévodkyni v citové oblasti poznamenala . „Podívejte se na její dva předchozí vztahy. Netrvaly déle než dva roky,“ dodává věštkyně.

Více optimistické vyhlídky má vědma ohledně manželství princezny Eugenie a Jacka Brooksbanka, kteří se budou brát v pátek.

Princ Harry si americkou herečku Meghan Markle bral 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Mezi pozvanými byla řada známých osobností například Serena Williams, David Beckham se svou ženou Victorií, George Clooney s manželkou Amal nebo zpěvák James Blunt. Svatby se neúčastnil nikdo z kontroverzní rodiny Meghan, jen její matka. K oltáři budoucí vévodkyni vedl princ Charles.

Témata:  Princ Harry rozvody věštby Meghan Markleová

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy