Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Údajná nehoda Jana Krause bude mít dohru? Šmejdi, pošlu právníky, reaguje herec

Jan Kraus
Jan Kraus
Foto: Korzo

Praha - Herec a moderátor Jan Kraus ujel od dopravní nehody, tvrdí server Super.cz. To však nemusí být tak úplně pravda. Podle hvězdy českého šoubyznysu je totiž vše úplně jinak.

Server Super.cz se údajně dozvěděl od důvěryhodných svědků, že v úterý odpoledne měl Kraus nabourat při couvání jiné auto a pak rychle odjet, aniž by nehodu nějak řešil. "Tohle se mezi řidiči vnímá jako jedna z největších „prasáren", které se může majitel řidičáku dopustit. Když už totiž člověk, byť nedopatřením, poničí druhé auto, jehož majitel není na místě, povinností viníka je zavolat policii. Lístek za stěračem nestačí, jde o nesplnění povinnosti účastníka dopravní nehody," píše server.

Přináší také údajné výpovědi několika svědků: "Kupoval si v Kutné Hoře na Václavském náměstí u prodavačky zmrzlinu, nejen ta ho pak viděla, jak při couvání docela silně naboural svou audinou peugeota. Rychle odjel, pak se na místo vrátil, asi aby zkontroloval škody, ale zase vmžiku zmizel. Že by tu na sebe alespoň nechal kontakt, toho si tu fakt nikdo nevšiml," tvrdí prý jeden z nich.

"Jeden ze seniorů, který ho taky bezpečně poznal jako moderátora Jana Krause, to celé sledoval a agilně si stihl zapsat jeho espézetku. Po odjezdu řidiče ji pak sám dal za stěrač poškozeného auta. Docela tu Krause známe, má nedaleko od Zbraslavic u Kutné Hory chatu, ale tímhle chováním nás opravdu zklamal," úvádí další údajní svědci.

Prolhaní šmejdi, zuří Kraus

Herec následně na sociální síti vysvětlil, že článek je nepravdivý, protože žádnou nehodu nezpůsobil. "Protože prolhaní šmejdi z bulváru šíří nepravdivou informaci o mé údajné autonehodě, s kterým přišli šmejdi Superu alias Seznamu.cz: Neměl jsem žádnou autonehodu. O ničem jsem nevěděl, nevím dosud. Volal mi policista, že jim někdo nahlásil "nehodu". Ohromně mě to překvapilo. "Prošetřuje" se, jestli jsem to byl já, kdo při parkování možná "škrábl" vozidlo za sebou - zatím není prokázáno. Možná to zorganizovali šmejdi ze Superu...? Pro představu o co šlo: jediné "poškození", které u mě policisté na základě "oznámení" shledali je na této fotografii," napsal herec na sociální síti s tím, že nejsou jenom šmejdi s nádobím, ale také s tzv. informacemi..!!.

O pár hodin později přidal další fotografii a dodal, že policie pracně hledala stopy... "Nicméně musím nechat přešetřit, že to šmejdi Supru Seznamu věděli dřív než policie a svým neomaleným smskovým dotazováním: " potřebovali bychom reakci na autonehodu pana Krause" způsobili vážnou zdravotní újmu jedné osobě. Předám právníkům," napsal herec.

Témata:  Jan Kraus

Aktuálně se děje

8. května 2024 8:20

Větší obchody dnes zůstávají zavřené. Na Den vítězství se vztahuje zákaz

Na středu připadly oba květnové státní svátky. Dnes je Den vítězství, kdy si v Česku připomínáme konec druhé světové války na evropském kontinentu. Jde také o jeden ze svátků, při nichž je zákonem upravena otevírací doba obchodů. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy