Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Bájná čupakabra v Evropě? Místní se bojí její krvelačnosti

Je na snímku z videa tajemná čupakabra?
Je na snímku z videa tajemná čupakabra?
Foto: Reprofoto YouTube

Lisabon - Lidé viděli bájnou čupakabru poprvé v Portoriku. Lidé jí připisují mytické schopnosti a bojí se její krvelačnosti. Teď to však vypadá, že se nestvůra přesunula do Evropy, konkrétně do vyprahlé oblasti v Portugalsku.

Jako důkaz má posloužit video, které natočili svědci. Monstrum na záběrech vypadá trochu jako člověk, trochu jako zvíře. Pohybuje se po dvou - a to velmi pomalu. I když se hrbí, budí pořádný respekt.

Ačkoli si mnozí lidí myslí, že na videu je jen muž oblečený do čehosi splývavého, místní obyvatelé jsou vyděšení.

Video už viděly statisíce lidí a debatují nad jeho důvěryhodností. Nejvíce sklízí kritiku zejména kvalita videa, která leccos může zkreslit. "Je legrační, že nikdy nedostaneme jasný obraz od těchto takzvaných lovců záhad," trefují se uživatelé sociálních sítí do skupiny Alien Sightings, která záběry zveřejnila.

Témata:  Portugalsko Čupakabra tajemství záhady

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:23

Rakušan si prosadil změny v zákoně o zbraních, vláda novelu schválila

Vláda ve středu schválila novelu zákona o zbraních, která urychlí začátek platnosti dvou zásadních opatření obsažených v novém zákoně o zbraních. Jde o povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii v otázce zajištění zbraní. Změny by mohly platit už od letošního července.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy