Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Prince se podle serveru předávkoval opiáty

Prince na festivalu Coachella (2008)
Prince na festivalu Coachella (2008)
Foto: Flickr

Moline - Legendární zpěvák Prince ,který včera náhle zemřel ve svém sídle v Minneapolis, šest dní před smrtí navštívil nemocnici. Důvodem ale podle webu TMZ prý nebyla chřipka, ale předávkování opiáty.

Před týdnem byl Prince hospitalizován v nemocnici, což vyvolalo spekulace o vážné nemoci. Zpěvák však řekl, že ho trápila jen chřipka. "S modlitbami ještě počkejte," vzkázal tehdy svým fanoušků. Pravda ale mohla být úplně jiná.

Podle amerického webu TMZ byl Prince 15. dubna po svém koncertu v Atlantě převezen do nemocnice v Molině, kde mu lékaři provedli tzv. save shot, tedy zákrok, který má ztlumit účinky opiátů. Vypadá to tedy, že to hvězda přehnala s drogami.

Ačkoli na něj lékaři apelovali, aby v nemocnici zůstal na pozorování, zpěvák se rozhodl odjet domů. V nemocnici pro něj totiž neměli samostatný pokoj. Podle zdrojů TMZ se ale zpěvák při odchodu necítil vůbec dobře.

Zpěváka našli mrtvého ve čtvrtek kolem 10 hodiny dopoledne místního času. Jeho bezvládné tělo leželo ve výtahu v nahrávacím studiu, které bylo součástí jeho domu v Paisley Park. Přivolaný lékař už mohl jen konstatovat smrt.

Témata:  úmrtí USA Prince

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy

Donald Tusk

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.