Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Další obvinění: Stallon se prý dopustil sexuálního obtěžování a znásilnění

Sylvester Stallone, Michael B. Jordan
Sylvester Stallone, Michael B. Jordan
Foto: Warner Bros.

Londýn/Los Angeles - Vlna obvinění známých osobností z showbyznysu ze sexuálního obtěžování se rozrůstá. Zasáhla i představitele Rockyho Balboy a Johna Ramba Sylvestera Stallona.

Britský bulvární list Daily Mail otiskl kopii údajné policejní zprávy z roku 1986 o sexuálním napadení 16leté dívky v Las Vegas Sylvesterem Stallonem. Herec to podle agentury DPA prostřednictvím své mluvčí důrazně odmítl.

"Je to směšná, rozhodně falešná záležitost," uvedla mluvčí Michelle Begaová v prohlášení, které agentuře zaslala. Dodala, že Stallone nikdy nebyl úřady ani žádnou osobou kvůli něčemu takovému kontaktován.

Podle údajné policejní zprávy 16letá dívka uvedla, že se s tehdy čtyřicetiletým hercem seznámila v jednom hotelu v Las Vegas. V jeho pokoji pak došlo k sexu. Stallone prý k tomu přizval i svého tělesného strážce, který dívku přinutil k orálnímu sexu. Následně jí pohrozili násilím, pokud o tom někomu řekne.

Dívka prý rovněž prohlásila, že se cítila být vystrašená a ponížená, ale oficiální oznámení učinit nechtěla. Nicméně se o události zmínila své kamarádce, která informovala policii.

Témata:  Sylvester Stallone sexuální obtěžování znásilnění

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy