Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Boxer Mayweather patrně dostane nakládačku. O milion dolarů se utká s legendou

Americký dolar
Americký dolar
Foto: Pixmac

Los Angeles - Nikdy neporaženého profesionálního boxera Floyda Mayweathera možná čeká pořádný debakl. Vyzval k duelu legendu NBA Kobeho Bryanta, navíc o milion dolarů (21,7 milionu korun).

Mayweather (40) podle mnohých neuváženě a impulzivně oslovil o rok mladšího Bryanta na jeho instagramu. V komentáři u jednoho z basketbalistových příspěvků uvedl: "Jsem připraven zahrát si s tebou jeden na jednoho o 1,000.000 dolarů".

Pokud by k souboji skutečně došlo, za rovných podmínek by si nejspíš Mayweather ani neškrtl. Pětinásobný vítěz NBA Bryant je nejen o 25 cm vyšší, ale logicky nesrovnatelně šikovnější s míčem.

Ačkoli se částka milion dolarů může zdát bláznivá, ani pro jednu z amerických sportovních hvězd příliš neznamená. Mayweather si během úspěšné kariéry vydělal 785 milionů dolarů, Bryant ještě o zhruba 15 milionů víc.

Témata:  Floyd Mayweather NBA sport Box

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy