Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hororová dovolená: Turistku ve Španělsku znásilnil migrant, další muži ji mezitím sebrali věci

Španělsko, Madrid
Španělsko, Madrid
Foto: Pixabay

Velmi nepříjemný zážitek si z dovolené ve španělském přímořském městečku Torrevieja poblíž Alicante odvezla turistka z Belgie. Nejprve byla znásilněna a pak i okradena, informují belgická média s odkazem na španělskou policii.

Policie ve španělském přímořském městečku Torrevieja zatkla 27tiletého muže marockého původu. Dál ale pátrá po dvou jiných osobách. Důvodem je znásilnění a okradení 32leté belgické turistky.

Žena podle policie kolem šesté hodiny ranní venčila svého psa, když ji oslovil muž, který se s ní pokoušel mluvit v několika různých jazycích. Když se pokusila odejít, muž ji chytil za paži a znásilnil ji, píše belgický deník Het Nieuwsblad.

Během sexuálního útoku přišli na místo další dva muži. Jenže místo toho, aby jí pomohli, využili příležitost, aby ji okradli. Sebrali jí několik předmětů včetně jejího mobilního telefonu a odešli.

„Oběť byla naprosté bezmocná," řekla místní policie médiím. Žena po sexuálním útoku potřebovala lékařské ošetření, zároveň ale rychle pomohla policii identifikovat útočníka tím, že ho podrobně popsala. Zloděje se jí však identifikovat nepodařilo, protože je během znásilnění pořádně neviděla.

Popsala například klobouk, který měl násilník. Policie díky jejímu popisu dokázala identifikovat a zatknout 27letého Maročana. Stejný klobouk spolu s oblečením, které žena popsala, pak vyšetřovatelé objevili v domě zadrženého.

Zloději, kteří byli svědky jejího znásilnění, zatím zadrženi nebyli.

Témata:  znásilnění Belgie Španělsko policie Španělsko

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy