Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při zásahu policie v USA došlo k výbuchu, zraněno bylo sedm osob

Policie USA
Policie USA
Foto: Pixabay

Washington - Šest policistů utrpělo zranění při zásahu proti muži, který držel v americkém městě North Haven svou ženu jako rukojmí.

Během policejní akce, na níž se podíleli i členové zásahové jednotky SWAT, došlo ve stodole za mužovým domem k výbuchu, informovala dnes agentura AP. Kromě policistů utrpěl zranění ještě jeden další člověk.

Policisté k domu ve městě North Heaven v americkém státě Connecticut přijeli ve středu večer kvůli nahlášenému domácímu násilí. Majitel domu zadržoval svou ženu a odmítal ji propustit. Po příjezdu se policie pokoušela s mužem vyjednávat, brzy poté se ale ozvala ve stodole za domem exploze. Její příčina zatím není jasná.

Zranění všech sedmi osob jsou lehká, policisté mají řezná poranění a pohmožděniny. Podle agentury AP není jasné, kdo další kromě šesti policistů při výbuchu zranění utrpěl. Zadržované ženě se údajně podařilo uniknout ze zajetí svého muže před explozí.

Témata:  USA policie USA výbuch

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy