Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Neobvyklý rodinný spor: Rodiče zažalovali syna, za to, že s nimi stále bydlí

USA
USA
Foto: Pixabay

New York - Na stůl soudu v Syrakusách ve státě New York se dostal zvláštní případ. Rodiče žádali o soudní vystěhování svého nezdárného dospělého syna, píše The Guardian.

Soudce nařídil třicetiletému muži z malého Camilluse ve státě New York, aby se vystěhoval z domu svých rodičů.

Během slyšení v úterý se soudce nejvyššího soudu státu New York Donald Greenwood snažil přesvědčit Michaela Rotonda, který se vrátil domů po studiích před osmi lety, aby z vlastního popudu opustil rodný dům.

Ale Rotondo, který u soudu sám zastupoval, tvrdil, že má nárok ještě na dalších šest měsíců života se svojí rodinou.

Greenwood nazval tuto žádost "pobuřující" a vydal příkaz k vyhoštění. Podle Michael je naopak pobuřující příkaz k vystěhování.

Mezi synem a rodiči v posledních měsících probíhala právní bitva a nejvyšší soud státu New York byl poslední instancí, kam se mohly obě strany odvolat

Vše začalo dne 2. února, kdy rodiče poslali svému synovy oficiální žádost přes úřad, "Po diskusi s tvojí matkou, jsme se rozhodli, že musíš okamžitě opustit náš dům. Máš 14 dní k vystěhování. Nemůžeš se vrátit. Budeme podnikat veškerá opatření nezbytná k provedení našeho rozhodnutí."

Rodiče nezdárnému synovi dokonce do nového života nabídli 1100 dolarů a přidali několik cenných rad. Michael však nereagoval a vše skončilo žalobou a u soudu.

Na otázku, co teď bude dělat, Michael odpověděl, že má vlastní business. Na co se jeho business zaměřuje, Michael jen odpověděl: „Můj business je můj business, a vám do něj nic není.“

Témata:  soudy USA rodina

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy