Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rozruch na koncertě Eminema: Zvukové efekty připomínaly střelbu, vypukla panika

Eminem
Eminem
Foto: YouTube

Tennessee - Během koncertu Eminema na festivalu Bonnaroo v USA vypukla mezi některými účastníky panika. Vyvolaly ji zvukové efekty, které připomínaly střelbu. Známý rapper posléze sklidil za své vystoupení kritiku.

Jedna z účastnic koncertu na twitteru uvedla, že festival v americkém státě Tennessee musela s dalšími lidmi opustit, protože Eminemovo vystoupení vyvolávalo paniku. "Zvuky připomínající střelbu byly mimořádně realistické a děsivé," napsala Cristi Williamsová.

Andrea Russettová, která na koncertě také byla, poznamenala, že dav lidí se po zvuku střelby vrhl k zemi. "Tohle je smutná realita, ve které žijeme. Není to legrační a nelze si z toho dělat srandu," dodala.

Mnozí fanoušci se ale za Eminema postavili. Twitterový účet Mainly Eminem poznamenal, že zvuky střelby živé podání písně Kill you (Zabiju tě) doprovázejí od roku 2001. "Proč to najednou celé Tennessee kritizuje?" dodali správci fanouškovského profilu.

Témata:  Eminem koncerty hudba

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy