Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Záchranáři zažili v sanitce horor. Ženu posedl démon?

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Madrid - Několik děsivých minut mají za sebou španělští záchranáři, kteří za nejasných okolností převáželi do nemocnice mladou ženu. V sanitě byly uvězněni z "démonem". Alespoň tak vypadá video, které pořídili.

Před očima španělských záchranářů se odehrávala scéna jako z hororu. Pacientka sebou v sanitce neustále škubala, obracela oči v sloup a neměla ponětí o tom, co se kolem ní děje. Stále dokola ale opakovala děsivá slůvka, ze kterých opravdu mrazí.

"Čeká ji peklo," šeptala duchem nepřítomná žena. "Ta holka neexistuje. Neexistuje," pokračovala. Záchranáři nevěděli, co si počít. "Prober se," volali na pacientku.

Pacientka však nepřestávala odříkat podivná slůvka. Jako by ji posedl démon. A záchranáři byli čím dál tím víc nervóznější. "Můj otec si pro ni přichází. Je moje. Je tu pro mě," opakovala.

Z videa je patrné, že je žena připoutána na vozíku. Proč byla převezena do nemocnice, není jasné. Bezesporu ale potřebovala lékařskou pomoc.

Témata:  Španělsko tajemství záhady Zdravotnická záchranná služba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:07

Putinova ex-manželka přišla ve Francii o vilu. Kreml zuří

Kreml ve čtvrtek odsoudil rozhodnutí francouzských úřadů zkonfiskovat vilu, která patří současnému partnerovi exmanželky ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy