Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Líbání zabíjí: Ženu zemřela po jediném polibku od přítele

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Montreal - Že polibek smrti existuje jen v pohádkách? Omyl! Tím nejhorším možným způsobem se o tom přesvědčila mladá Kanaďanka z Montrealu. Zemřela poté, co ji nový přítel dal pusu.

Mladík totiž netušil, že jeho vyvolená Myriam má extrémně silnou alergii na buráky. A když spolu leželi v posteli, odskočil si do kuchyně na pozdní večeři.

Bohužel si ovšem vybral chleba s burákovým máslem. A když se vrátil do pokoje, stačil jediný polibek, po němž Myriam v bolestech zemřela.

Nepomohlo ani to, že záchranáři byli u domu do několika minut - pro Myriam Ducre-Lemayovou už bylo zkrátka příliš pozdě. Dívčina matka Micheline nyní vzpomíná, že tragédie se stala jen pár dní poté, co se jí dcera svěřila, že je zamilovaná.

Micheline tragický skon své dcery uveřejnila proto, aby varovala další lidi s velmi silnými alergiemi. Nabádá je, aby u sebe vždy měli speciální injekce, které slouží právě ke zvládnutí silných alergických reakcí.

Myriam ji u sebe bohužel osudnou noc neměla. Lékaři navíc upozorňují, že alergeny zůstanou ve slinách až čtyři hodiny poté, co s nimi dotyčný přijde do kontaktu.

Témata:  USA ženy vztahy láska

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 13:31

Zatčení asistenta poslance AfD v Německu. Je podezřelý ze špionáže pro Čínu

Německá policie zatkla v Drážďanech muže podezřelého ze špionáže pro Čínu. Jde o asistenta Maximiliana Kraha, lídra kandidátky krajně pravicové Alternativy pro Německo (AfD) ve volbách do Evropského parlamentu.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy