Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesná matka: Neměla na heroin, tak dala dealerům svou 11letou dceru

Drogy: krystalická látka
Drogy: krystalická látka
Foto: Policie ČR

Columbus - Neměla peníze na heroin, tak zrůdná matka nechala drogového dealera opakovaně zneužívat svou 11letou dceru. Dívka je na tom nyní psychicky velmi zle a přemýšlí o sebevraždě. Matka půjde na 51 let do vězení.

Soudkyně v americkém Ohiu uzavřela svůj nejhorší případ v kariéře. April Corcoranová nechala 40letého drogového dealera, aby si opakovaně užíval s její 11letou dcerou. A on pokaždé vyžadoval nové sexuální polohy, informuje Reuters.

Dívenka hrozně trpěla, matka ji proto vždy po hrůzném aktu utěšovala tím, že jí dala také menší dávku heroinu. Dívky žaludek to neustál. Pokaždé zvracela. A matka ji nutila plnit zvrhlé praktiky dealera dál a dál.

"Ten záznam jsem viděla. Sledovala jsem svou vnučku a slyšela její tenký hlásek. Bylo to strašné. Jak jí to mohla udělat? Jak to jen mohla udělat," řekla zdrcená babička malé dívenky.

Dítě bylo svěřeno do péče otce. Psychicky je na tom ale velmi zle. Podle zahraničních médií dokonce přemýšlí o sebevraždě a potřebuje psychologa. Matka byla odsouzena k odnětí svobody na 51 let.

Témata:  drogy týrání a zneužívání dětí USA

Aktuálně se děje

5. května 2024 8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy