Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nešťastná nehoda v Ostravě. Policejní auto srazilo chodce, ten nepřežil

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Ostrava - Policejní vůz v pátek pozdě večer srazil v Ostravě chodce, ten i přes okamžitou pomoc záchranářů zemřel. Případ už řeší Generální inspekce policejních sborů.

Nehoda se stala po 22:00 v ostravské čtvrti Svinov. Záchranáři po příjezdu na místo nehody nalezli šedesátiletého chodce bez známek života.

"Posádky ihned zahájily neodkladnou resuscitaci s nepřímou srdeční masáží, umělou plicní ventilací a podáváním léků. Ani po půl hodině však nebyla jejich snaha úspěšná. Muž na místě podlehl vícečetným vážným poraněním," uvedl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

"Pracovníci Generální inspekce policejních sborů si na místě dopravní nehodu převzali k prověřování, a to vzhledem k tomu, že účastníky byli příslušníci Policie České republiky," řekla mluvčí inspekce Radka Sandorová.

Témata:  dopravní nehody Policie ČR

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy