Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Prostitutka z Hradecka měla nakažlivou nemoc. Policie ji obvinila z pokusu těžkého oblížení na zdraví

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Hradec Králové - Prostitutka (27) z Královéhradecka byla policií obviněna z pokusu těžkého ublížení na zdraví na více lidech a z šíření nakažlivé nemoci.

Poskytovala sexuální služby nejméně rok, ačkoli trpí závažnou infekční chorobou, a mohla tak nakazit hodně svých zákazníků. Soudce Okresního soudu v Hradci Králové ji poslal do vazby, hrozí jí až 12 let vězení.

Žena se nabízela na internetovém portálu www.amateri.cz, případně s doménou .com pod jménem Viky69. "S muži se scházela ve Svinarech u Hradce Králové, kde na zájemce počkala, nasedla k němu do auta a potom společně odjeli k blízkému lesíku, kde s nimi provozovala chráněný i nechráněný sex," uvedla mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Prostitutka měla měsíčně zhruba 20 zákazníků. Policistům se do současné doby podařilo zkontaktovat jen 30 mužů, z nichž se pouhých devět přiznalo, že se ženou pohlavní styk skutečně měli. Policie vyzvala muže, kteří měli se ženou nechráněný pohlavní styk, aby se dostavili i na policii k poskytnutí svědectví. Zaručuje jim plnou diskrétnost.

Témata:  krimi prostituce pohlavní nemoci ženy

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy