Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zeman už minimálně 15x krát potvrdil, že je prase, pustil se do prezidenta známý aktivista

Prezident Zeman
Prezident Zeman
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha – Prezident Miloš Zeman v rozhovoru pro Blesk.cz spustil ostrou kanonádu, kterou namířil na think-tank Evropské hodnoty a zejména na Jakuba Jandu. Připomněl především jeho video z mládí, které je určeno pro dospělé. Ale vzápětí Janda našel hlasitého zastánce.

„Vydatně onanoval před kamerou. Není důvěryhodný. Potřebujeme ejakulaci myšlenek, ne spermatu," ostře na Jandu zaútočil prezident. Na jeho slova však ostře zareagoval aktivista a známý odpůrce Miloše Zemana Tomáš Peszynski.

„Zemanův útok na pana Jandu je asi patnácté potvrzení, že Miloš Zeman je prase...Ani ho nebudu citovat.. je to pod moji úroveň.." pustil se do šéfa Hradu aktivista.

„Existují jistá společenská tabu... Běžně se například nebavíme o vyměšování, osobní hygieně a výrocích Miloš Zemana..." rýpnul si Peszynski na sociálních sítích.

„Můžete to prosím. přestat říkat? Neříkejte to, prosím.. Hrad přijde s nějakým slovem a pak ho celý národ řeší.. Ok, když přišli s polibkem smrti..marketingový úspěch.. teď přišli s tělní tekutinou a všichni ji řeší.." vyzval diskutující aktivista.

Prý už také pochopil lidi kteří říkají, aby si občané nenechali vnutit hradní agendu. „Ale to ta agenda musela klesnout na úplné dno. Tak tam neklesejme s ním.. Hrad proměnili na nádražní nálevu kořalky do plastu.. když bude řešit průjem, budeme všichni diskutovat o průjmu? Odmítám.. sdílejte koťátka! Sdílejte koťátka proboha!" burcoval Peszynski.

Témata:  Miloš Zeman Jakub Janda

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 15:21

Maďarsko představilo své priority pro předsednictví v Radě EU

Maďarsko, které se chystá převzít předsednictví v Radě EU ve druhé polovině tohoto roku, se zaměří na klíčová témata pro střední Evropu, jako je boj proti migraci, rozšiřování EU na západní Balkán a zajištění energetické bezpečnosti. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy