Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladý řidič v BMW narazil do stromu, z auta zůstaly jen trosky

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Horní Moštěnice - V pondělí krátce před desátou naboural mladý řidič (19) ve svém BMW na silnici mezi Horní Moštěnicí a Beňovem do stromu. Z jeho auta zůstaly jen trosky. Mladík vyletěl ze silnice jen kousek od místa nedělní tragické nehody, při které zemřeli tři lidé a další tři utrpěli vážná zranění.

Za nehodou stojí pravděpodobně příliš vysoká rychlost, mladík se svým autem vyletěl ze silnice a narazil do stromu (foto zde a zde). Řidič při nehodě utrpěl vážná zranění, ihned po vyproštění mu proto zdravotníci poskytly komplexní přednemocniční ošetření.

"Pacientovi invazivně aplikovali příslušná léčiva, zajistili dýchací cesty s napojením na umělou plicní ventilaci. Před leteckým transportem provedli imobilizaci pomocí speciálních fixačních prostředku. Muž utrpěl velmi vážná poranění postihující více části těla, z nichž nejvážnější je úraz v oblasti hlavy. Pacient přepraven na oddělení urgentního příjmu do Fakultní nemocnice v Olomouci," zvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouc Zdeněk Hošák.

Z vozu po něhodě zůstaly jen kusy šrotu, zda byla příčinou nehody nepřiměřená rychlost a to, jestli nebyl v době nehody mladý řidič pod vlivem alkoholu, ukáže až policejní vyšetřování.

Nehoda se stala téměř na dohled od místa tragické nedělní bouračky, při které se čelně střetla dvě auta. Při tragickém střetu zemřeli tri lidé včetně desetiletého chlapce. Jeho sestra a rodiče bojují v nemocnici o život.

Témata:  nehody aut

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 17:48

Policie šetří nález těla na Mělnicku, zřejmě jde o sebevraždu

Středočeská policie se zabývá nálezem bezvládného těla na Mělnicku. Muž se zřejmě zastřelil po předchozí dopravní nehodě, vyplývá z dosavadních informací. Tragická událost je nadále předmětem vyšetřování. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy