Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie v Kladně pátrá po muži s nožem, který křičel Alláhu akbar

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Kladno - Policisté pátrají po muži, který se ve středu pohyboval po Kladně s nožem v ruce a vykřikoval arabské zvolání Alláhu akbar (bůh je veliký).

Dostal se při tom do menší potyčky s mužem, kterému se pokusil ukrást mobilní telefon. Policie výtržníka hledala i za pomoci vrtulníku s termovizí, ale neúspěšně, sdělila dnes ČTK mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Hledanému muži je 25 až 35 let a měří 165 až 170 centimetrů. Má tmavší pleť, černé vlasy a černý plnovous. Podle svědků mluvil plynně česky, bez přízvuku.

Muž se podle Novákové ve středu odpoledne pohyboval před divadelní kavárnou a dále v ulicích Josefa Hory, Roosveltova, Divadelní a Petra Bezruče. V ruce držel nůž s čepelí dlouhou asi 12 centimetrů. Podle policie nikoho neohrožoval, pouze provolával Alláhu akbar.

Témata:  pohřešované osoby Policie ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy