Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická nehoda: Holčička zemřela při srážce na Třinecku

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Mosty u Jablunkova - U tragické nehody v Mostech u Jablunkova zasahovaly dvě jednotky hasičů. Nehoda si vyžádala život mladé dívky, další tři lidé se zranili. Hasiči je museli z aut vyprostit, navíc z aut unikaly provozní kapaliny, které se dostaly až do kanalizace.

Tragická nehoda se stala na obchvatu kolem Mostů u Jablunkova poblíž lyžařského areálu. Čelně se srazili Audi a Škoda Fabia, při vážné nehodě na místě zemřela holčička (9) a zraněn byl také chlapec (12), který musel být s poraněním hrudníku převezen do třinecké nemocnice.

Vážně se také zranila žena, která děti vezla. Kvůli těžkým životu ohrožujícím zraněním musela být letecky přepravena do nemocnice, kde bojuje o život. Policisté kvůli vyšetřování celý obchvat na několik hodin uzavřeli.

Z aut po nehodě unikaly provozní kapaliny. "Hasiči zabezpečili před požárem obě havarovaná vozidla, která zůstala stát na silnici. Vzhledem k silnému dešti se dostaly uniklé provozní kapaliny až do kanalizace, hasiči proto stavěli na krajnici silnice provizorní zábranu. O úniku byli informováni pracovníci odboru životního prostředí," komentoval případ Petr Kůdela.

Témata:  dopravní nehody nehody aut

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 21:50

Biden poprvé deklaroval, že chce debatovat s Trumpem

Listopadovým prezidentským volbám v USA by měly předcházet předvolební duely obou kandidátů. Úřadující prezident Joe Biden se v pátek jasně vyjádřil, že nejpozději na podzim je ochoten debatovat s republikánským vyzyvatelem a svým předchůdcem Donaldem Trumpem, informovala AP. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy