Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Matka tragicky zemřelé Simony se hroutí. Chci odejít za ní, říká

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Stačil jen okamžik a na nezodpovědné chování mladíka doplatila životem osmnáctiletá dívka Simona. Osudnou se jí stala nehoda na Orlíku, kde ji při romantické jízdě na pramici srazil řidič skútru. Život tím nezničil jen mladé ženě, ale i její mámě Šárce.

Paní Šárka, maminka tragicky zesnulé Simonky, se nyní léčí v psychiatrické léčebně v Písku. Zatím se bohužel necítí lépe. "Na to prostě není nic, co by mi mohlo pomoct," uvedla. Její rodina má strach o její život. Bojí se, aby si neublížila. "Chtěla bych odejít za Simonkou. Já to tady bez ní prostě nemůžu zvládnout," pláče zoufalá maminka Simony.

"Člověk je tak bezmocný. Pořád si myslí, že se dá něco změnit, vrátit to, ale přitom dobře vím, že to nejde. Pořád čekám, že se vrátí. Já měla jenom ji. Žili jsme jedna pro druhou," dodala zdrcená Šárka, která nemá žádné další potomky. "Mé jediné vymodlené dítě. V 7. měsíci těhotenství nás obě na poslední chvíli zachránili lékaři v Praze u Apolináře. Z 1kg miminka vypiplám krásnou princeznu a pak mi ji během chvíle zabije nějaký z*rd," napsala na Facebooku.

S velkou tragédií se snaží vyrovnat také přítel mladé ženy, který v osudný den na loďce cestoval s ní. Se zraněním byl po nehodě převezen do nemocnice. Na sociální síti později zveřejnil poslední fotografie se svou přítelkyní. "Po 30 letech jsem konečně poznal pocit, když mě někdo miluje," napsal Miroslav na Facebooku. "Odejel se odreagovat na tábor s dětmi, aby přišel na jiné myšlenky," dodala maminka Simony Šárka.

Témata:  úmrtí přehrada Orlík "svátek zesnulých ""dušičky"""

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy