Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž se na policejní služebně v Praze bodnul do krku

Městská policie hl. m. Prahy
Městská policie hl. m. Prahy
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Hodně děsivý čtvrteční podvečer zažili pražští policisté ze služebny v Benediktské ulici. Museli totiž zachraňovat muže, který si tu při čekání, než na něj přijde řada, bodnul do krku nůž.

Všechno přitom začalo naprosto nevinně - telefonátem na linku 158. "Dotyčný před šestou hodinou večer volal, že je v restauraci v Praze 1 a že tam uniká plyn. Na místo proto okamžitě vyjela hlídka," řekla TN.cz policejní mluvčí Iveta Martínková.

Policisté ale záhy po příjezdu na místo zjistili, že si volající únik plynu vymyslel. "Muž nicméně trval na tom, že má ještě jiné oznámení, které chce podat. Kolegové ho tak odkázali na blízkou služebnu v Benediktské ulici," doplnila Martínková.

Tam muž opravdu dorazil, při čekání na "odbavení" ovšem najednou vytáhl nůž a podle informací TV NOVA si ho zarazil do krku. Policisté mu tak museli poskytovat první pomoc, než ošetřování převzali zdravotníci.

Podle všeho jde navíc o člověka, který se sebepoškozoval už v minulosti.

Témata:  Policie ČR Praha

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 0:35

Španělsko dodá Ukrajině rakety Patriot

Španělsko pošle na Ukrajinu rakety Patriot. Na videokonferenci mezinárodní Kontaktní skupiny pro podporu Ukrajiny to dnes oznámila španělská ministryně obrany Margarita Roblesová. Informoval španělsky list El País v reakci na tlak spojenců z EU a NATO.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy